06 50 127 5610 info@modern-weboldal.hu

Gyakori kérdések

Nincs domain nevem és tárhelyem. Nekem kell megvennem?

A domain név és a tárhely az Ön tulajdonába lesz. Viszont szívesen segítek beszerzésükben. A domain név és a tárhely csomag ára nincs benne a szolgáltatásaimban. Ez körülbelül még 7000-15000 Ft költséget jelent.

Miért fontos az SSL tanusítvány?

A Google Chrome böngészők  csak azokat a weboldalakat jelölik meg biztonságosként, amelyek érvényes SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek. A látogatók a keresőben  http helyett https megjelölést látnak, egyéb esetben azt látjuk a böngésző címsoránan, hogy "nem biztonságos". 

Milyen gyorsan készül el a weboldalam?

A weboldal elkészülésének ideje a függ a megrendelt csomag típusától. Amennyiben egy bemutatkozó oldalról van szó és a képeket a megrendelő biztosítja, abban az esetben egy hét alat, de ha egy több oldalas, több menüpontos weboldalról vagy webáruházról van szó 2-3 hét a honlap elkészülési ideje.

Nincs elképzelésem, akkor is megrendelhetem a weboldalam?

Természetesen igen. Megtervezem a dizájnt, a weboldal vázát, a weboldal témájának megfelelő képeket feltöltöm, szükség esetén megtervezem az akciógombok valamint címsorok szövegét.

Keresőoptimalizálva lesz a weboldalam?

Minden nálam megrendelt weboldalon elvégzem az alap keresőoptimalizálási teendőket. Azért, hogy honlapunk jó helyen szerepeljen a keresési listában elengedhetetlenül fontosnak tartom a szakértői szövegek írását és publikálását, ezért minden megrendelőmnek az átadást követő 3 hónapban 3-3, azaz összesen 9, a megrendelő által megírt blogbejegyzést ingyen közzé teszem a weboldalon.

Átadást követően tudok segítséget kérni?

Természetesen igen. Lehet kérni havi karbantartást (díjja az áraknál), de egy egyszerűen kezelhető WordPress felületet adok át. Kezelését egy PDF dokumentumban átadást követően elküldöm a megadott e-maíl címre.