06 50 127 5610 info@modern-weboldal.hu

Rendelés menete

Rendelés menete

Felsorolok néhány átgondolandó tényezőt a jövőbeni weboldala elképzeléséhez. Természetesen mindenben segítek abban az esetben is, ha nincs ötlete. Mindenképp megoldjuk és átbeszéljük a lehetőségeket.
Felsorolok néhány átgondolandó tényezőt a jövőbeni weboldala elképzeléséhez. Természetesen mindenben segítek abban az esetben is, ha nincs ötlete. Mindenképp megoldjuk és átbeszéljük a lehetőségeket.

Amennyiben eldöntötte, hogy szeretne weboldalt, javaslom, hogy a következő kérdéseket gondolja át.

 • Van-e már regisztrált domain név és hozzá tárhely?
 • Miért szeretne weboldalt? Mi az Ön/cége elsődleges célja a weboldallal? (pl. bemutatkozó oldal, márkanépszerűsítés, ügyfélszerzés, eladás, stb…)
 • Van már konkrét elképzelése a weboldal felépítésével, a menüpontok megnevezésével és az aloldalak tartalmával kapcsolatban?
 • Szükség lesz-e olyan egyedi „funkciókra” a honlapján mint pl. űrlap(ok)ra, térkép, galéria, blog, hozzászólás doboz?
 • Van olyan weboldal, ami tetszik Önnek, esetlegesen ahhoz hasonló megjelenésűt el tudna képzelni sajátjának is? Melyek ezek?
  Ez jó támpont lehet nekünk, de igyekezzünk a konkurenciától merőben más weboldalt készíteni.
 • Kikötések, elképzelések a leendő weboldal megjelenésével kapcsolatban:
  Van-e olyan meghatározó grafika, logó, színkombináció, bármi, amit feltétlenül kikötne, nem engedélyezne a honlapon, annak dizájnjában?
 • Lesz-e gyakran frissülő tartalom az oldalon?
 • Ha szeretne eladni a honlapján keresztül, van-e kész terve az értékesítési folyamatra?
 • Szeretne a weboldalára hírlevelet?
 • Igényel-e közösségi média integrációt?
 • Szükség lesz-e (most vagy később) a következőkre?
  Logó, névjegykártya, levélpapír, szórólap, plakát, stb… Ha már rendelkezik a fenti arculati elemekkel, de nem elégedett, ez a legjobb alkalom, hogy változtassunk rajta. 🙂

Vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy kérjen ingyenes személyes konzultációt és megbeszéljük a részleteket.

A szerződés aláírása után elküldöm a honlap vagy arculati tervezetet és átbeszélés után korrigálom a további elképzeléseket.

Az elkészült honlap átadásra kerül. 🙂

Gyakori kérdések

Nincs domain nevem és tárhelyem. Nekem kell megvennem?

A domain név és a tárhely az Ön tulajdonába lesz. Viszont szívesen segítek beszerzésükben. A domain név és a tárhely csomag ára nincs benne a szolgáltatásaimban. Ez körülbelül még 7000-15000 Ft költséget jelent.

Miért fontos az SSL tanusítvány?

A Google Chrome böngészők  csak azokat a weboldalakat jelölik meg biztonságosként, amelyek érvényes SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek. A látogatók a keresőben  http helyett https megjelölést látnak, egyéb esetben azt látjuk a böngésző címsoránan, hogy "nem biztonságos". 

Milyen gyorsan készül el a weboldalam?

A weboldal elkészülésének ideje a függ a megrendelt csomag típusától. Amennyiben egy bemutatkozó oldalról van szó és a képeket a megrendelő biztosítja, abban az esetben egy hét alat, de ha egy több oldalas, több menüpontos weboldalról vagy webáruházról van szó 2-3 hét a honlap elkészülési ideje.

Nincs elképzelésem, akkor is megrendelhetem a weboldalam?

Természetesen igen. Megtervezem a dizájnt, a weboldal vázát, a weboldal témájának megfelelő képeket feltöltöm, szükség esetén megtervezem az akciógombok valamint címsorok szövegét.

Keresőoptimalizálva lesz a weboldalam?

Minden nálam megrendelt weboldalon elvégzem az alap keresőoptimalizálási teendőket. Azért, hogy honlapunk jó helyen szerepeljen a keresési listában elengedhetetlenül fontosnak tartom a szakértői szövegek írását és publikálását, ezért minden megrendelőmnek az átadást követő 3 hónapban 3-3, azaz összesen 9, a megrendelő által megírt blogbejegyzést ingyen közzé teszem a weboldalon.

Átadást követően tudok segítséget kérni?

Természetesen igen. Lehet kérni havi karbantartást (díjja az áraknál), de egy egyszerűen kezelhető WordPress felületet adok át. Kezelését egy PDF dokumentumban átadást követően elküldöm a megadott e-maíl címre.

Küldjön üzenetet, ha szeretne

új weboldalt,

új webshopot,

arculattervet,

logót,

kérdése van vagy visszíhívást kér.

$

Személyes konzultáció:

Duna ház Bevásárlóközpont,

1095 Budapest, Boráros tér 7. 1/23.

CSak előre egyeztetett időpontban.

  * Kötelező mező